Eponia


Okey, ser man ut om jag som drar storlek 40/42 i stuss och en midja på 36/38 är det inte helt lätt att hitta bra ridbyxor. Av den anledningen är alla mina ridbyxor av varianten "så billiga som möjligt" av bomull och främst knäskodda då jag inte brukar "få plats" i mockakodda som saknar elasticitet i rumpan. Det finns liksom ingen vits med att lägga stora pengar på byxor som riskerar att antingen inte gå över lår och rumpa, eller ve och fasa glappar i midjan!

Men så satt jag i exjobbs stress hetsen och tja, stressade varpå jag såg att Eponia hade halva priset på sina bambu ridbyxor... och min stressade hjärna tänkte att jag vist behövde tröstshoppa... och innan jag tänkt tanken så hade jag råkat trycka på *köp*..

Ridbyxorna kom och dom *trumvirvel* satt helt perfekt! Inte bara det, de var till och med skönare än mina träningstights (vilket säger en hel del) och grymt snygga. Jag var verkligen helt såld, då de verkligen sitter riktigt tight utan att bli obekväma eller hindrar en på något vis.

Efter några dagar då jag levt i byxorna kunde jag inte göra något annat än att klicka hem även det sista grå/bruna paret i st 40, Mohaha!
- Ja ni ser ju bara hur bra de sitter!

Svarta med grå sömmar, svart glitter och silikonknäskonining, man sitter som en smäck!  
 
Sahara night, grå med bruna sömmar, detaljer i silverglitter, silikonskoning och strass på knapparna.  
 
                                                                                                             
                                                                               That ass! ;)
                                                          #självförtroendesomenäktapoledancer
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo