Ridläger sommar!


Hej på er!
Så otroligt roligt att logga in och se att statistiken inte är helt tomt, även om uppdateringen i bloggen är det. Det är ju inte så att jag inte haft saker att skriva om, snarare tvärt om. Sommaren har verkligen gått i ett, därefter tog jag ett par veckors "semester" och vips så var även höstterminen på Lindebolet i gång. Men vi får väl börja gå igenom sommarens summering innan vi går vidare till höstens planering.

Misty har verkligen varit otrolig i sommar, hon har gått från klarhet till klarhet och helt varit en idealisk ledarhäst på en nivå som jag inte förväntat mig. Det tog ett par veckor innan hon vande sig vid att gården var full med hästar, över allt och att man inte behövde ha "koll" på alla. Utan att det var helt i sin ordning att vissa gick i väg på annat håll än henne. Därmed var det också lite klurigt att lära sig stå i skötselspiltan, speciellt om en grupp gick ut. Numer har hon dock kommit underfull med konceptet och står nöjt slumrandes i spiltorna.

Inga som helst tveksamheter med att gå först i ledet.  


Genomgång av uteritts regler 

En massa badande har det blivit i sommar, och självklart som jag misstänkte så verkligen älskar hon det! Hon kan stå och plaska i evigheter, eller tills jag är genomvåt upp över midjan, sadel ridskor och chaps är genomblöta. 


Lock ness, nessie eller bäckahäst?   
 
Barbacka är lite mer idealistiskt för bad. 
 
Fantastiska västersjön! 
 
Tror vi tar en paus i summeringen här då klockan springer i väg och jag har sådär en mil staket att fixa i dag.. Med andra ord; Livet på en hästgård!  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo